Bent u op zoek naar een goede kapsalon in de buurt van Koekange?

Woont u in de omgeving van Koekange en bent u op zoek naar een professionele en gezellige kapsalon in de buurt van Koekange? Dan bent u bij Kapsalon Knip & Krul in de Wijk aan het juiste adres, binnen 10 autominuten bent u al in de Wijk, u kunt gratis parkeren voor de deur, wel zo handig en voordelig. Voor het knippen van uw haar kunt u iedere ochtend zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Thuis knippen door de kapsters van Kapsalon Knip & Krul.

Wilt u liever bij u thuis in Koekange worden geknipt? Geen probleem, wij knippen ook bij u thuis wanneer u dit liever heeft. Wanneer u dit wenst kunnen wij ook het vervoer van en naar uw huis in Koekange naar Kapsalon Knip & Krul in de Wijk voor u verzorgen. Wij hanteren een speciaal tarief voor senioren, vraag ons gerust naar de gunstige tarieven.

Matrix haarverzorgingsproducten bij Kapsalon Knip & Krul.

De kapsters van Kapsalon Knip & Krul zijn al vele jaren erkend Matrix Kleurspecialist, ook voor Koekange en omgeving. Matrix haarverzorgingsproducten verzorgen uw haar optimaal en de kleurproducten van Matrix geven bovendien altijd een natuurlijk resultaat, uw haar wordt volledig tot in de puntjes verzorgd. De haarcosmetica van Matrix is van een hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor de kappersbranche. Wilt u meer weten over onze speciale tarieven? Neem dan vandaag nog contact op met ons, wij staan u graag te woord.