Kapsalon Knip & Krul, ook voor klanten in Veeningen

Woont u in Veeningen en bent u op zoek naar een professionele kapsalon in de buurt van Veeningen? Dan bent u bij Knip & Krul bij Anita in de Wijk binnen 10 autominuten aan het juiste adres, u kunt gratis parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.

Onze haarverzorgingsproducten.

De kapsters van Knip & Krul bij Anita zijn erkend Matrix Kleurspecialist. Matrix haarverzorgingsproducten verzorgen uw haar optimaal, de kleurproducten van Matrix geven een natuurlijk resultaat en uw haar wordt volledig tot in de puntjes verzorgd. Bij Kapsalon Knip & Krul in de Wijk, dichtbij Veeningen, voelt iedereen zich al snel thuis. Anita, Jolanda en Esther zijn ervaren kapsters die met veel liefde voor het vak en kennis van het haar uw kapsel keurig verzorgen, zowel voor dames, heren en kinderen. Samen hebben zij al meer dan 40 jaar ervaring als kapster. Persoonlijke aandacht voor de klant staat hierbij voorop. Voor knippen kunt u iedere ochtend tot 12.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Thuis knippen door Kapsalon Knip & Krul.

Wilt u liever in Veeningen worden geknipt? Dat kan, wij knippen ook bij u thuis, net zo gemakkelijk. Wanneer u dit wenst kunnen wij ook het vervoer van en naar Veeningen voor u verzorgen. Wij hanteren een gereduceerd tarief voor senioren, vraag ons gerust naar de voorwaarden.