Knip & Krul bij Anita, de kapper voor iedereen, ook in IJhorst

Bij Knip & Krul bij Anita in de Wijk voelt iedereen zich al snel thuis. Anita en haar collega's Jolanda en Esther zijn ervaren coiffeurs die met veel liefde voor het vak en kennis van haarverzorging uw kapsel keurig verzorgen, zowel voor dames, heren als kinderen. Samen hebben zij al meer dan 40 jaar ervaring met knippen, kleuren en stylen. Iedere ochtend kunt u altijd zonder een afspraak te maken bij ons terecht. Onder het genot van een lekker kopje koffie wordt uw kapsel weer keurig verzorgd.

Onze haarverzorgingsproducten.

De kapsters van Knip & Krul bij Anita zijn allemaal erkend Matrix Kleurspecialist. Matrix haarverzorgingsproducten verzorgen uw haar optimaal, de kleuren zijn intens en geven een natuurlijk resultaat en een mooie en frisse look. Matrix haarproducten zijn speciaal voor de kappersbranche ontwikkeld, een kwalitatief hoogstaand merk waar vele kappers met veel plezier mee werken. Uw haar wordt door in de puntjes verzorgd, door onze ervaren kappers en de fijne haarproducten zoals van Matrix en Tailor's.

Knippen in IJhorst door Knip & Krul bij Anita.

Wilt u liever thuis in uw eigen vertrouwde omgeving in IJhorst worden geknipt? Dat kan, wij knippen ook thuis, wel zo gemakkelijk, voor het hele gezin. Bent u niet in de gelegenheid om onze kapsalon in IJhorst te bezoeken, dan kunnen wij ook het vervoer van IJhorst naar onze kapsalon in de Wijk regelen. Voor 65 plussers hanteren wij overigens een aantrekkelijk voordelig tarief. U kunt bij ons trouwens gratis en voor de deur parkeren.