Kapsalon Knip & Krul, de kapsalon voor Fort en omgeving

Kapsalon Knip & Krul is gevestigd in de Wijk aan de Dorpsstraat 36. Voorheen onder de naam Kapsalon Wolf en sinds 1 december 2011 is Anita de eigenaar van Kapsalon Knip & Krul, Anita en haar team hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring als kapster. Bent u woonachtig in Fort of omgeving en bent u op zoek naar een kapsalon bij u in de buurt van Fort? Dan bent u bij Kapsalon Knip & Krul in de Wijk binnen 10 autominuten aan het juiste adres, u kunt gratis parkeren voor de deur en de koffie staat klaar. Iedere ochtend kunt u zonder afspraak bij ons binnen lopen voor een knipbeurt.

Matrix Kleurspecialist.

De kapsters van Kapsalon Knip & Krul zijn Matrix Kleurspecialist. De haarcosmetica van het merk Matrix verzorgt uw haar intensief, de kleurproducten van Matrix geven altijd een natuurlijk resultaat. U heeft lang plezier van uw coupe, de kleur blijft langer behouden. Bij Kapsalon Knip & Krul in de Wijk, dichtbij Fort, voel je je al snel op het gemak. Jolanda en Anita zijn ervaren kapsters, zij adviseren u met veel plezier over het kapsel wat het beste bij u past, zowel voor dames, heren als kinderen. De persoonlijke aandacht voor de klanten staat altijd voorop.

Thuis knippen door Kapsalon Knip & Krul.

Wanneer u dit wenst kan u ook thuis worden geknipt, daarnaast kunnen wij ook het vervoer naar onze kapsalon in de Wijk voor u verzorgen. Wij hanteren een gereduceerd tarief voor senioren, vraag ons gerust naar onze gunstige voorwaarden.